Dansk Bogforlag

Dansk Bogforlags bogklub

Dansk Bogforlags bogklub er for dig, som gerne vil have de nyeste bøger fra Dansk Bogforlag. Medlemskabet er gratis og helt uforpligtende, samtidig med at du opnår en række fordele.

Læs mere her på siderne og meld dig ind med det samme!

Sådan fungerer bogklubben

Som medlem af bogklubben modtager du et nyhedsbrev, når vi nærmer os en ny udgivelse. Vi udgiver mellem 2-3 bøger om året.

Nyhedsbrevet indeholder en beskrivelse af den kommende bogklubbog. Skulle det ske, at du ikke ønsker den kommende bog, har du mulighed for at afmelde den.

Hvis du ikke afmelder bogen, modtager du bogen på udgivelsesdagen. Prisen for bogklubmedlemmer er altid lavere end listeprisen. Typisk opnår du en rabat på cirka 20 %.

Samtidig tilbyder vi, at når du tilmelder dig betalingsservice, behøver du ikke tænke på at få betalt regningen til tiden. Vi trækker automatisk pengene ca. 14 dage efter modtagelsen. Hvis ikke du er tilmeldt betalingsservice, vil et fakturagebyr på 45 kr. blive tillagt din regning.

Som bogklubmedlem opnår du endvidere 10 % rabat på alle øvrige udgivelser fra Dansk Bogforlag. Du får også gratis fragt, når du køber Bibler gennem Dansk Bogforlag.

Du kan altid melde dig ud af bogklubben, og du er ikke forpligtet til at købe et bestemt antal bøger. Det eneste, du forpligter dig til, er at afmelde de bøger, du ikke ønsker.

Det er nemt... Meld dig ind allerede i dag!